Transport si retururi

Transport: Livrare gratuita incepand cu 200 Ron. Pachetomatele - PostaPanduri = 13 Ron. Livrari Online = 17 Ron/Ramburs 3 Ron. Livrarea se va face exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Timpul de livrare estimat de catre furnizorul de servicii de curierat este de 1-2 zile lucratoare din momentul generarii AWB-ului.

Retur: Termenul de returnare este de 14 zile calendaristice si curge de la data la care a fost livrat produsul in baza OUG 34/2014.

Costul transportului in cazul unui retur va fi suportat de catre client.

Vanzatorul poate amana restituirea sumelor pana la data receptionarii produselor pentru a se stabili daca manipularea de catre client nu a dus la deteriorarea si respectiv diminuarea valorii acestora.

Produsele returnate trebuie sa fie sigilate, cu etichetele intacte fara a prezenta urme de manipulare defectuoasa care pot duce la excluderea lor de la comercializare.

Pentru comenzile platite in sistem ramburs, suma va fi returnata intr-un cont bancar pus la dispozitie de client, in termen de 14 zile de la acceptarea returului.

Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Pentru comenzile efectuate prin transfer bancar, suma va fi returnata in acelasi cont din care s-a efectuat plata, in termen de 14 zile de la acceptarea returului.


Pentru initierea unui retur sau anularea unei comenzi puteti folosi formularul de contact, E-mail: contact@stilevia.ro, Tel. 0799286676